As-salamu alaykum, Welkom in onze webshop.

Over ons.

Wie zijn wij?

Het jaar 2017 was het jaar waarin het halal ondernemerschap voor ons begon. In de jaren zijn wij gegroeid in zowel onze kwantiteit, kwaliteit en service. Met duizenden bestellingen en volgers wilden wij graag iets nieuws en iets unieks op de kaart zetten. Iets waar Deen (geloof) en Dunya (wereld) samen kunnen komen zonder Islamitische grenzen voorbij te gaan?

Echter wat wij toen niet wisten en nu wel,SubhannaAllah, is dat het al bestond en het al geschreven stond voor ons dat wij onder de naam DeenDunya verder zouden gaan. Onze unieke islamitische en wereldse webshop is nu een feit. Naast het ontwikkelen van deze nieuwe webshop hebben wij twee bekende ondernemingen overgenomen: LittlePrints en Bonbons Factory. Vanaf heden zullen deze als brandnamen op onze webshop te vinden zijn.

Verder willen wij graag jullie attenderen dat een aankoop op onze webshop direct een bijdrage levert aaneen goede doel. U zult een geldmeter vinden op de webshop, waarin wij per aankoop een bijdrage van de verkregen rizq/winst in zullen stoppen. Wij zullen vermelden voor welke goede doel wij met zijn allen aan het sparen zijn. Hierbij willen wij ten eerste onszelf helpen herinneren aan de gunsten en zegeningen die Allah ta’Ala ons geschonken heeft in dit wereldse leven. Tegelijkertijd willen wij onze Aghira (hiernamaals) vullen met het goede. Ons doel is dan ook om onze klanten hierin te stimuleren, motiveren en betrekken in deze sadaqa djaariya.

Wij hopen dat u net zoveel plezier zult hebben aan de producten, als wij ervan genoten hebben om het tot leven te brengen.

Contacteer ons

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.